Over AH Wijndomein

Over AH Wijndomein

AH Wijndomein is de webwinkel van Albert Heijn die u helpt en inspireert bij het vinden van heerlijke wijnen. U kunt hier wijn bestellen, recepten zoeken bij uw wijn, informatie vinden over wijnen en wijngebieden en kunt u op Mijn Wijndomein uw persoonlijke wijnvoorraad beheren.

Makkelijk wijn bestellen en laten bezorgen

Op AH Wijndomein kunt u elk moment van de dag, zeven dagen per week wijn bestellen. Selektvracht bezorgt uw bestelling voor 7.50 euro op het door u aangegeven adres in Nederland. Wij streven er naar uw bestelling binnen 5 werkdagen na bestelling thuis te bezorgen. Het is mogelijk dat uw bestelling in meerdere bezorgingen geleverd wordt.

Wijnassortiment

Het grootste deel van de wijnen in de webwinkel van AH Wijndomein zijn alleen in deze webwinkel te koop. Sommige wijnen zijn ook bij Albert Heijn te koop.

Minimale bestelbedrag

AH Wijndomein heeft geen minimaal bestelbedrag. Wel moet uw bestelling uit minimaal 6 flessen bestaan of een veelvoud hiervan (bijvoorbeeld 6-12-18 of 24 flessen). Dit is om een goede aflevering van de breekbare flessen te garanderen.

Betaling

U kunt uw bestelling op AH Wijndomein betalen d.m.v. iDEAL. Voor bestellingen onder de 250 euro is het mogelijk om op rekening te betalen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice op 0800 2352523.

Verpakking en bezorging

De wijnbestelling wordt in dozen geleverd waarin 6 of 12 flessen zitten. Bij een veelvoud van 6 is het in uitzonderlijke gevallen mogelijk dat de bestelling in meer delen aankomt, ook bij een bestelling met accessoires kan dit het geval zijn.

Na het plaatsen van uw bestelling streven wij ernaar om uw bestelling binnen 5 werkdagen door Selektvracht op het door u aangegeven afleveradres aan te bieden. Selektvracht doet in totaal 4 afleverpogingen, waarvan minimaal 2 keer in de avond.*

Inschrijving

Inschrijven is mogelijk voor iedereen van 16 jaar of ouder. Voor inschrijven maakt u een mijn ah.nl account aan. Hiermee heeft u ook toegang tot andere services van ah.nl zoals Kookschrift of de Boodschappen webwinkel. Heeft u al een Mijn ah.nl account, dan kunt u zich aanvullend voor AH Wijndomein inschrijven, met hetzelfde e-mailadres en password. Inschrijven is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Aanbiedingen

Bij AH Wijndomein zijn de prijzen geldig die getoond worden op het moment van de bestelling.

10% wijnkorting

U ontvangt 10% korting op een bestelling van 6 dezelfde flessen wijn. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

Actiecode

Een actiecode is een soort digitale waardebon. Een actiecode kan korting geven op de bezorgkosten, het assortiment of worden gebruikt voor andere acties. Wanneer u een actiecode heeft ontvangen via bijvoorbeeld de e-nieuwsbrief of een folder dan kunt u deze invullen op het moment dat u uw bestelling gaat afrekenen. Uw korting wordt automatisch verrekend en kunt u terugvinden in het totaaloverzicht.

Spaaracties

Alle spaaracties zoals geldig op ah.nl of in de winkel gelden niet voor AH Wijndomein.

Wijnkelder

Bij mijn AH Wijndomein kunt u uw eigen 'wijnkelder' beheren en uw persoonlijke lijstjes inzien. Alle wijnen die u bij AH Wijndomein besteld heeft worden toegevoegd aan uw Wijnkelder. U kunt ook flessen toevoegen die u buiten AH Wijndomein heeft gekocht. In uw Wijnkelder kunt u ook makkelijk uw eigen proefnotities maken en uw eigen waardering geven.

* Met uitzondering van enkele postcodes in Nederland

Bekijk hier het PDF bestand van Over AH Wijndomein.

Mijn AH Wijndomein

Mijn Winkelwagen

 
Totaalbedrag € 0,00

Bestellen

Met 750 Air Miles 7.50 korting op uw wijnbestelling. Klik hier om direct te verzilveren.

Tip!

Bij AH Wijndomein krijgt u 10% korting* wanneer u 6 flessen van dezelfde wijn bestelt. Deze korting ontvangt u automatisch bij uw bestelling (*niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen).